Eirik Lundblad Oslo Samle inn til Kreftforeningens arbeid

Norseman 2014

I august skal jeg kjempe, lide og kose meg gjennom Norseman, regnet som en av verdens tøffeste konkurranser. 2. august hopper jeg fra fergekanten og ut i Eidsfjord, der turen går 3,8 km inn i fjorden, deretter sykkelsetet de neste 180 kilometerne, før jeg tilslutt tar på meg løpeskoene og avslutter med et helmaraton som ender på toppen av Gaustatoppen... Jeg har aldri vært med på et triathlon før, så dette blir en brutal debut! Dette er en brutal utfordring som krever iherdig innsats over lang tid. Og for min del oppleves det litt for meningsløst å gjøre dette kun for meg selv, men hva er vel ikke bedre enn å kombinere deltagelsen med å samle inn penger til en god sak?! :) Da jeg var knapt 10 år gammel døde mamma av lymfekreft, og jeg har selv erfart tett på hvor tøft det er å miste noen nære av kreft. Kreftforeningen gjør et enormt viktig arbeid for forebygging og behandling av kreft, og dette ønsker jeg å være med å bidra til! Norseman er selvsentrert idrett tatt til det ekstreme, med enorme mengder trening - og der livet i denne perioden i hovedsak handler kun om meg selv. Sånt fikser jeg dårlig. Jeg har derfor gjort en avtale med Kreftforeningen om at jeg skal gjennomføre Norseman med et mål uendelig mye viktigere enn å nå Gaustatoppen - jeg skal bruke dette til å samle inn så mye penger som mulig til Kreftforeningens viktige arbeid! Med dette fokuset vil alle timene i basseng, på sykkelsetet og med løpesko også gi mening - da det å komme i mål vil handle om så mye mer enn bare meg selv! 2XU, Oslo Sportslager, Salming, Rudy og Zoggs er allerede med på laget og sponser meg med det jeg trenger av utstyr - det jeg ønsker fra deg er økonomisk bidrag til Kreftforeningen. Beløpet velger du selvfølgelig selv! Målet er å samle inn minst 100000 kroner, et ambisiøst mål...Men det skal ikke mer til enn at Facebook-kontaktene mine gir en 50-lapp hver,så er vi plutselig der:) Tusen takk for ditt bidrag!!

07.05.2014 31.08.2014

Eirik Lundblad