Nina Katrine Hansen Drammen Samle inn til Kreftforeningens arbeid

Ninas hobbyrom - kort mot kreft

Etter å ha mistet begge foreldrene mine til kreft og ha opplevd sykdommen på nært hold, ønsker jeg å bidra til kreftforskningen, slik at flere kan få en riktig og mer personlig tilpasset behandling og at flere kan overleve denne forferdelige sykdommen. Min måte å gjøre det på, er å bruke min hobby til å samle inn penger til kreftforeningen. Jeg lager kort til alle anledninger som jeg selger til familie, venner, kjente og ukjente. Kortene selges med en minstepris på 200,- og pengene går uavkortet til kreftforeningen! <3 For å bestille kort ta kontakt på www.facebook.com/ninashobbyrom Send en meld med hva slags kort du ønsker å kjøpe, så avtaler vi detaljer nærmere. Vær gjerne i god tid, da jeg har en del bestillinger. For å se bilder av kortene jeg har laget gå inn på: www.facebook.com/ninashobbyrom Instagram: @ninashobbyrom www.ninashobbyrom.blogspot.no Ønsker du å støtte denne gode saken uten å bestille et kort, kan du selvfølgelig trykke på "Gi med kort" når som helst! :) Da blir jeg veldig glad!

26.05.2014 20.12.2014

Nina Katrine Hansen