Mauricio Brobakk Evensen Bamble Samle inn til Kreftforeningens arbeid

Samle inn til Kreftforeningens arbeid

Jeg vil gjerne være med å samle inn penger til Kreftforeningens arbeid. Det gjør jeg både generelt fordi jeg bryr meg, og gjerne vil støtte deres gode og viktige arbeid som de gjør. Fordi jeg selv i dag erfarer å ha en svigerfar, som har betyd veldig mye for meg, som i dag dessverre har uhelbredelig kreft. Og fordi jeg vil vise min støtte, og samtidig hedre og ære min kjære kreftsyke svigerfar, og dem andre der ute som i dag dessverre er kreftsyke. Vi bør alle støtte et viktig arbeid, og vise at vi bryr oss! Det vil være avgjørende for alle oss i vår fremtid. Er det noen spørsmål vedr. min innsamling, el annet. Ta kontakt på e-mail: meb_telemark.privat-epost2016@outlook.com. Eller mob. 47+ 46190278. Som jeg nevner i denne bloggen, (http://memyeverydayandmylife.mauriciosfoto.no/ ) vil jeg også gjøre en del ting fremover, for å samle inn penger til Kreftforeningen. Bli gjerne med og gi meg forslag om ka jeg sal gjøre. Sjekk også ut på bloggen om ka jeg allerede har gjort (12.03.16.)

Mål: 100 000 kr.
10.03.2016 01.01.2020

{{don.Amount | number:0}} kr.
Mauricio Brobakk Evensen