Jens Kristian Alhaug Moelv Samle inn til Kreftforeningens arbeid

Alhaug går Mjøsa rundt mot kreft

Midten av juli skal jeg begi meg utpå mitt kanskje vakreste øyeblikk noen gang, nemlig å gå rundt Mjøsa. Det var egentlig aldri en plan, før jeg en sen mandagskveld i desember skrev en melding på mikrobloggtjenesten Twitter om at dersom Leicester vant ligaen (Premier League), så skulle jeg gå rundt Mjøsa. Det hele endte til slutt med at Leicester vant Premier League 2015/2016 og nå må jeg som Unitedmann belage meg på en mjøsferd til sommeren. Med det, vil jeg gjerne bruke denne turen for å støtte Kreftforeningens arbeid og håper også alle dere vil bidra til å fremme deres arbeid videre med en liten sum. Alle monner drar! Jeg har også personlig opplevd kreft på nært hold, da min far ble utsatt for kreft i 2015, så dette er noe som det absolutt er verdt å bruke en del av sommerferien min på. På forhånd sier jeg tusen takk for alle bidrag og håper ikke at min forkjærlighet til Manchester United, blir utslagsgivende om du gir eller ikke. Dette er "for the greater good". TAKK!

Mål: 100 000 kr.
07.06.2016 18.07.2016

{{don.Amount | number:0}} kr.
Jens Kristian Alhaug