Kari D Nordseth smøla Samle inn til Kreftforeningens arbeid

Ellen Annie's innsamlingskalender

Hei! Jeg heter Ellen Annie er 11 år og bor på smøla. Min julekalender i år, er at jeg vil samle inn penger til kreftforeningen slik at pengene går til dem. Selv har jeg opplevd at bestefaren min døde av kreft da jeg var 4 år. Også flere andre jeg kjenner har opplevd kreft. Mamma hjelper meg med dette, og jeg håper det er mange som bidrar. Jeg synes det er viktig å forske på kreft, slik at barn skal få slippe å oppleve det. Vi har måttet inn og redigere målet vårt, fra 2000,- til 30 000,- da vi hadde nådd målet allerede etter et par timer💜 Nå er det tredje søndag i advent, og vi må redigere målet vårt opp til 40 000,-!!! Dette er helt vilt! Vel, her er vi: Tusen, tusen takk til dere alle som deler, bidrar og skriver så mye fint om adventskalenderen til Ellen Annie. 4 søndag i advent, og hovedpersonen sier at vi skal redigere opp beløpet til 60 000,- Og det er fremdeles noen dager igjen til juleaften:-)

Mål: 60 000 kr.
01.12.2016 21.01.2017

{{don.Amount | number:0}} kr.
Kari D Nordseth