Linda Finnesand Håvarstein Rennesøy Samle inn til Kreftforeningens arbeid

Kunst mot kreft

Mitt navn er Linda og eg har eggstokkreft med spredning. Kreften blei oppdaga i januar 2013, eg blei operert og har vært gjennom to runder med cellegift. Cellegiften ser dessverre ikkje ut til å ha noen særlig virkning på min krefttype, så nå setter eg all min lit til hormontablettene som forhåpentligvis vil stabilisere og kanskje til og med redusere svulstene i kroppen min. Sykdommen og senskader av behandlingene har gjort meg arbeidsufør, og det er ikkje å legga skjul på at det har vært mange tøffe tak og tunge stunder. Foruten støtten fra min kjære familie, venner og sambygdinger, min egen positive innstilling og humør, så har eg funnet mye trøst, mestring og terapi i kunsten min. Alle bidrag til "Kunst mot kreft" blir med i trekningen av et av mine bilder. Nå håper eg du vil være med og gi din støtte til kreftforeningen og forskningen slik at flere av oss kan fortsette og leve i håpet. Takk!

Mål: 150 000 kr.
22.03.2017 31.12.2017

{{don.Amount | number:0}} kr.
Linda Finnesand Håvarstein