Ane Skjelde Sund Karmøy Støtt Rosa sløyfe-aksjonen

Ebay for kvinner sammen i kampen mot brystkreft

Oktober er som vi vet Rosa måned. Jeg vil derfor sette fokus mot Kreftforeningens Rosa Sløyfe Aksjon! Jeg har lenge ønsket å bidra - men vil ha dere med på laget! Sammen kan vi bidra stort! Alle har hørt om det, alle har på en eller annen måte kjent kreft på kroppen - om det har vært deg selv, familie eller en nær venn eller bekjente. Tanken på kreft er noe jeg tror streifer tankene våre en gang iløpet av livet, så la oss sammen sette fokus på en viktig sak! Sammen støtter vi en viktig sak og sammen kan vi nå ut til mange! Målet med denne aksjonen er å vise solidaritet og støtte til de som er rammet av brystkreft, samt å spre informasjon for å øke kunnskapen om brystkreft diagnosen. Dette blir det forsket mye på - og for å kunne gi pasientene den beste behandlingen trengs det penger! Hjelp meg og hjelpe!

Mål: 130 000 kr.
05.10.2016 04.11.2016

{{don.Amount | number:0}} kr.
Ane Skjelde Sund