Lasse Andreassen Kongsvinger Støtt Blå sløyfe-aksjonen

La oss speede opp forskningen! Klikk deg inn og gi ditt bidrag.

Bare siden jeg fikk min diagnose for fem år siden, har det skjedd en rivende utvikling på mange områder innen kreftmedisinen. Jeg husker godt at min kreftlege sa til meg "Klor deg fast, det skjer noe nytt hver dag". Nå går jeg på flere medisiner som holder kreftspredningen i sjakk, deriblant én som ikke var på markedet da jeg startet behandlingen. Forskning er bokstavelig talt livsviktig! Jeg låner fjeset mitt til denne innsamlingen, i håp om at du vil og kan gi et bidrag til Kreftforeningen. Dette er øremerket tiltak mot prostatakreft. Ikke føl deg presset, delta kun hvis du liker tanken og har noen kroner å avse. Jeg kan personlig god god for Kreftforeningens kvalitet og prioriteringer. De vet hva de driver med. Takk for ditt bidrag.

02.11.2017 02.12.2017

Lasse Andreassen