John Freddy Jakobsen Norge Samle inn til Kreftforeningens arbeid

KMK 2022 - 7 ÅR - HELE NORGE MOT KREFT

KAMP MOT KREFT 25-26-27.FEBRUAR 2022 Det er nå 6 år siden jeg startet med denne innsamlingen. Min mor og min far gikk bort i 2012 og 2014 p.g.a Kreft. Dette tente en flamme i meg en flamme til å hjelpe andre. Siden da har vi hvert eneste år samlet inn penger til Kreftforeningen. Vi har siden da samlet inn over 500 000 til Kreftforeningen. Vi skal igjen samle gamere, streamere, venner og familie mot en og samme mål. Å samle inn penger til Kreftforeningen. Hvem er jeg ? Mitt navn er John Freddy Jakobsen og så kjent som Naireks. Jeg er gamer, pappa og streamer. Jeg har holdt på med gaming/data siden pappa introduserte meg for data når jeg var 10 år gammel. Siden da har det blitt min lidenskap. Vi skal holde en livestream den 18-20. Februar 2022 hvor jeg med flere kommer til å samle inn penger igjennom diverse aktiviteter, konkurranser, auksjoner m.m. Fullstendig informasjon angående aksjonen vil bli publisert på ett senere tidspunkt.

Mål: 1 000 000 kr
14.04.2021 31.03.2022