Vidar Ormestøyl Skreia Samle inn til Kreftforeningens arbeid

Hjertekraft mot kreft

Vidar Ormestøyl vil sommeren 2015 pigge seg fra Nordkapp til Tønsberg for å samle inn penger til rideleiren for unge pårørende til kreft som avholdes der en helg i året ved Lefdal rideskole. Vidar skal sitte i rullestol og pigge seg fram. Dette er fryktelig krevende og han ligger nå i hardtrening! Vidar har selv hatt kreft og ønsker å gi noe tilbake for at han selv fikk så god behandling og ble frisk. Han ønsker å samle inn penger underveis ved å møte andre som gjerne vil støtte kreftforeningen, f.eks. lokale foreninger og klubber. Vidar sier han gjerne vil at folk skal slå følge en del av vegen på sykkel el.lign. Så har du noe forslag på aktiviteter underveis, ta kontakt! F.eks. Bålkos ved sjøen, basarer, viseaften etc. Følg med på facebooksiden Hjertekraft mot kreft.

26.05.2015 31.12.2015

Vidar Ormestøyl