Isabel Aarnes Oslo Samle inn til Kreftforeningens arbeid

250 km løp & 500 km ritt i 2016

Kreft har blitt en folkesykdom som både rammer og påvirker mange og det fremmer et hav av følelser og assosiasjoner hos oss alle. Den som blir syk er noen sitt barn. En far, en mor. En søster, en bror. En kjæreste, en venn, en kollega. De aller fleste kjenner noen som er syk eller en pårørende. Vi har alle ulike måter å håndtere sykdom på, men to fellesnevnere for kreftsykdommen som jeg tror både den syke og de pårørende kjenner på, er maktesløhet og en usikkerhet over hva morgendagen vil bringe. Jeg har ikke hatt noe nært forhold til ordet ”kreft” før januar 2014 da en av mine nærmeste fikk påvist hjernesvulst. Jeg ble da en pårørende og fikk kjenne kreft nært inn på kroppen slik som så mange andre. Jeg har blitt en aktiv sjel siden jeg startet med trening i 2013 og syns det er gøy og utfordrende å delta i kondisjonskonkurranser (løp, sykkel, ski). Jeg ønsker nå å bidra i kreftforeningen sitt arbeid og vil bruke min deltagelse i konkurranser for å få dette til. Så, i 2016 sesongen vil jeg løpe 250 km og sykle 500 km i konkurranser på norsk jord for å samle inn penger til kreftforeningen. Det blir en del ekstra kilometer også, bonuskilometer. Jeg vil yte blod, svette og tårer for alle de som kjemper kampen, alle som kommer til å måtte gjøre det, for de som har vunnet kampen, for de som har tapt og for alle de pårørende som står ved siden av den som er rammet. Jeg gjør dette spesielt for min søster som fremdeles kjemper kampen. Mitt bidrag skal gå til forskning. Det er også mulig å bruke VIPPS til 2277, merk: Isabel Aarnes. Følg og lik gjerne min Facebook side: https://www.facebook.com/skyisthelimit.blogg.no/?ref=aymt_homepage_panel Eller min blogg: Skyisthelimit.blogg.no Hvor jeg vil skrive om de forskjellige konkurransene jeg deltar på underveis. Instagram: skyisthelimit2015 Jeg vil rette en stor takk til Bislettalliansen (50 km løp), Sentrumsløpet (10 km løp), Eco trail Oslo (80 km løp), Tyrifjorden rundt (145 km sykkel), Styrkeprøven (Kvam-Oslo, 279 km sykkel), Kongsvinger maraton (42 km), Kongerittet (67 km sykkel) og Skåbu fjellmaraton (21 km) for at de sponser meg med startkontigent på sine arrangementer. I tillegg vil jeg takke nilz.no for sponsing av trykk på sykkeltrøye. Vil også rette en stor takk til "Furusjøen rundt", et fantastisk arrangement (ski, løp og sykkel) i Rondane, som promoterer innsamlingssaken på sine sider. http://www.furusjoenrundt.no/ Og til Team Hansen, https://www.facebook.com/Team.Hansen2015/?fref=ts som har gitt meg startnummer til Oslo maraton, trippelen. Oversikt over årets konkurranser som jeg deltar på: ◦50km Bislett (inkludert i 250 km) – 20. februar – utført ◦Påskeharemaratonet – 42 km (bonus) – 22. mars – utført ◦Holmestrand maraton – 42 km (inkludert i 250 km) – 9.april – utført ◦Sentrumsløpet – 10 km (inkludert i 250 km) – 23. april – utført ◦Eco trail Oslo – 80 km (inkludert i 250 km) – 21. mai – utført ◦Tyrifjorden rundt –145 km (inkludert i 500 km) – 5. juni - utført * Kolsåstoppen opp - 2 km (bonus) - 14. juni - utført ◦Halve styrkeprøven, Kvam – Oslo – 279 km (inkludert i 500 km) – 18.juni - utført ◦Kongsvinger skogsmaraton – 42 km (bonus) – 6. august - utført ◦Kongerittet – 65 km (inkludert i 500 km) 13. august - utført ◦Svea challenge – 20 km (inkludert i 500 km) – 18. august - utført ◦BMC rittet – 62 km (bonus) – 20. august - utført ◦Furusjøen rundt løpet – 18 km (bonus) – 3. september - utført * No finish line Oslo - 80 km - (bonus) 08. - 11. sept - utført ◦Oslo maraton trippel – 73 km (inkludert i 250 km) – 17. september - utført ◦Skåbu fjellmaraton – 21 km (bonus) 1. oktober - utført ◦Risør maraton – 42 km (bonus) – 9. oktober - utført ◦Fredrikstad maraton – 42 km (bonus) – 22. oktober - utført Tusen Takk for alle bidrag som vil motivere meg til å nå målstreken! Sammen kan vi utgjøre en forskjell!

15.11.2015 31.12.2016

Isabel Aarnes