Petter Sørby Oslo Samle inn til Kreftforeningens arbeid

Rosa Movember

Rosa sløyfe aksjonen møter Movember. Opprinnelig aksjon: For hver 500 lapp samlet inn vil jeg ha rosa bart én dag fra første 500. (Jeg regner med at det ikke er lov med rosa bart til bunad og må dermed be om tilgivelse for at julaften blir uten mascara). Oppdatering Min aksjon har hittil bidratt til at jeg skal ha rosa bart til 9. Januar. Det er fortsatt mulig å støtte kreftforeningen gjennom innsamlingen frem til denne datoen, men barten forsvinner 10. januar. Målet blir nå å se hvor høy vi kan få snittprisen til å bli innen denne datoen. Snittprisen er altså pr. i dag 500,-., og den vil øke med hvert bidrag som kommer inn. Jeg vil også utfordre kjente og ukjente til å fargen barten, så blir vi flere med rosa bart...

16.11.2015 09.01.2016

Petter Sørby