Ellen Annie's innsamlingskalender
SMØLA aksjonskomite krafttak mot kreft 2018 smøla Samle inn til Kreftforeningens arbeid

Ellen Annie's innsamlingskalender

Hei! Jeg heter Ellen Annie er 11 år og bor på smøla. Min julekalender i år, er at jeg vil samle inn penger til kreftforeningen slik at pengene går til dem. Selv har jeg opplevd at bestefaren min døde av kreft da jeg var 4 år. Også flere andre jeg kjenner har opplevd kreft. Mamma hjelper meg med dette, og jeg håper det er mange som bidrar. Jeg synes det er viktig å forske på kreft, slik at barn skal få slippe å oppleve det. Vi har måttet inn og redigere målet vårt, fra 2000,- til 30 000,- da vi hadde nådd målet allerede etter et par timer💜 Nå er det tredje søndag i advent, og vi må redigere målet vårt opp til 40 000,-!!! Dette er helt vilt! Vel, her er vi: Tusen, tusen takk til dere alle som deler, bidrar og skriver så mye fint om adventskalenderen til Ellen Annie. 4 søndag i advent, og hovedpersonen sier at vi skal redigere opp beløpet til 60 000,- Og det er fremdeles noen dager igjen til juleaften:-)

01.12.2016 21.01.2017

SMØLA aksjonskomite krafttak mot kreft 2018