Bilnerden.no AS Søgne Samle inn til Kreftforeningens arbeid

Auksjoner til inntekt for Kreftforeningen

Bilnerden.no AS har for julen 2016 valgt å ta et krafttak for kreft fremfor å avholde den årvisse julekalenderen. Frem til jul holder vi i alt fire separate auksjoner på varepakker til en samlet verdi av over kr 20.000,- Se Facebook profilen vår for mer info om pågående auksjon: www.facebook.com/bilnerden.no Den totale inntekten av auksjonene vil gå direkte og uavkortet til Kreftforeningen. Dersom man ikke har interesse av å delta i auksjonene, kan man alternativt bidra med et innskudd av valgfri størrelse ved å trykke på knappen "Gi en gave" på denne siden. Sum man ønsker å bidra med kan selvsagt defineres individuelt. Håper så mange som mulig av våre kunder og samarbeidspartnere m.v. har anledning til å bidra. Del gjerne info om den pågående aksjonen i sosiale medier. Sammen kan vi forhåpentlig overgå den beskjedne målsetningen om kr 20.000,- med solid margin!

01.12.2016 25.12.2016

Bilnerden.no AS