Jon Gorrie Ålesund Samle inn til Kreftforeningens arbeid

40 tonn på 40 årsdagen

Bursdager: Noen mennesker elsker å ha bursdager mens andre gruer seg. For meg er bursdagen min en anledning til å utfordre meg selv til å gjøre noe jeg ikke kunne klare året før: "Et år eldre, et år bedre". På 12. oktober fyller jeg 40 år og i den anledningen utfordrer jeg meg selv til å lyfte 40 tonn - altså 40.000 kg - men selvfølgelig ikke på kun et løft! Jeg vil, i løpet av en treningsøkt, prøve å løfte totalt 40.000 kg med 4 forskjellige øvelser: benkpress, knebøy, chin-ups og dips. I praktiken betyr dette mange sets og mange reps på hver øvelse for å komme opp i 40 tonn sammenlagt. Jeg er ikke treningsnarkoman men prøver å trene litt og ofte, og spise sunt, for å forebygge sykdommer, deriblant kreft. Hvorfor gjør jeg dette? Som mange andre har kreft rammet familjen min og mange andre runt meg. Gjennom denne fysiske utfordringen vil jeg prøve å samle inn 4000 kr til Kreftforeningen for videre forskning om kreft, kreftbehandling og forebygging av kreft. ----------- 40 tons on my 40th birthday Birthdays: You either love them or you hate them. For me, birthdays are an opportunity to challenge myself to do something I couldn't do the year before: "One year older, one year better". I will turn 40 on the 12th of October, and will celebrate by challenging myself to lift 40 tons - that's 40,000 kg - but of course not all in one lift! I will, in the space of one gym workout, attempt to lift 40,000 kg in total, using 4 different exercises: bench press, squats, chin-ups and dips. This will mean many sets and many reps on each exercise to get up to a total of 40 tons. I'm not a workout fanatic, but I do try to work out a little and often, and eat healthy food, to try to prevent illness and disease, including cancer. Why am I doing this? As with many people, cancer has affected my family and others around me. With this physical challenge, I will try to collect 4000 NOK for the Norwegian Cancer Foundation (kreftforeningen) for further research about cancer, its treatment and prevention.

07.08.2017 12.10.2017

Jon Gorrie