Anna Tien Nguyen-Skaret Skotbu Samle inn til Kreftforeningens arbeid

Hver km gir håp

Hvorfor: Mitt navn er Anna Tien Nguyen-Skaret. Jeg er en mange som kjenner flere som har en eller annen form for kreft. Min far har hatt kreft for mange år tilbake. Han ble heldigvis helbredet fra kreft. Jeg vet at finnes mange der ute som er rammet av kreft. Jeg vet at hver eneste krone gir håp og resultater. Og jeg vet at sammen kan vi bidra med noe for at mange kreftrammede kan leve så lenge som mulig. Hvordan: For hver km du løper gir du 1 krone til Kreftforeningen. Pengene overføres i slutten av måned og du kan fortsette så lenge du ønsker året rundt. Er du ikke glad i å løpe, kan du velge å gå. Du bestemmer selv hvor langt og hvor ofte du gjennomfører. Det beste er at du får helsegevinst av å være i aktivitet samtidig som du bidrar til å hjelpe kreftforskningen. Løper/går du 50 km i løpet av en måned, gir du 50 kr. Det er et lite beløp, men er vi 1000 som bidrar vil vi få 50.000 kr til Kreftforeningen! Merk med "Hver km gir håp" hvis du overfører penger til Kreftforeningens kontonummer. Bruk gjerne hashtag #hverkmgirhåp når du legger ut bilder fra løpeturene/gåturene dine på sosiale medier. Hver km gir håp og hvert håp forlenger mange liv!

24.10.2017 31.12.2018

Anna Tien Nguyen-Skaret