HSIL Sykkel Oslo Samle inn til Kreftforeningens arbeid

Watt vs Cancer (Watt mot kreft) 16-17. mars

HSIL Sykkel arrangerer veldedighetsrittet Watt vs Cancer (Watt mot kreft) 16-17. mars. Rittet varer i 24 timer og lagene skal se hvor langt de kan frakte sin sykkel på et døgn. For hver kilometer lagene tilbakelegger oppfordrer vi til å betale 10kr til Kreftforeningen. Rittet vil foregå i programmet Zwift som er en virtuell sykkelverden. I høst fikk HSIL sykkel ideen om Watt mot kreft. Vi ønsket å samle syklister til et veldedighetsritt til inntekt for kreftforeningen. Fra å være et lokalt arrangement har det nå blitt et internasjonalt ritt hvor syklister fra hele verden kan delta online. Internasjonalt oppfordres alle til å bidra med 1$ pr kilometer. Vi har samlet flere lag som kommer til våre lokaler fredag 16. mars. Der skal vi sammen pushe hverandre slik at syklene kommer lengst mulig og bidraget til Kreftforeningen blir så høyt som mulig.

08.03.2018 20.03.2018

HSIL Sykkel