Linn Hege Klykken Løvold Overhalla Krafttak mot kreft 2017

Gi for livet!

Jeg har opprettet en egen innsamling til kreftforeningen. Når en av dine nærmeste blir rammet, blir man berørt på en litt annen måte! Det blir så nært og så vondt, og man har et ønske om å gjøre det man kan for at den man er så utrolig glad i skal bli frisk igjen. Samtidig blir man påminnet at flere tusen mennesker blir rammet hvert eneste år. En av noens nærmeste. Vi vet at det stadig utvikles nye behandlingsmetoder og medisiner. Dette gir håp! Håpet og troen skal man aldri gi opp! Men uten forskning hadde dette ikke vært mulig! Å få være med på å bidra til mer forskning er en god følelse! Vær med på å bidra du også! Kreftforeningen gjør en fantastisk jobb, men de trenger drahjelp av oss. Gi for livet!

15.03.2017 14.04.2017

Linn Hege Klykken Løvold