Guri Kunna VGS, skolested Hitra Guri Kunna VGS Krafttak mot kreft 2018

Gi for livet med Hitrarussen

1 av 3 får kreft i løpet av livet. Kreft berører oss alle - enten oss selv eller noen som står oss nær. I et lite lokalsamfunn på Hitra, der "aill kjenne aill" føles det ekstra nært når en av oss får kreft. Det er kanskje derfor vi er en av landets beste skoler på denne innsamlingsaksjonen, fordi givergleden og pågangsmotet på Hitra er unikt. Russen ved Guri Kunna, skolested Hitra er stolte av å kunne bidra med å samle inn penger til kreftforeningens arbeid, der pengene i år går til forskning på senskader og tilbud til de som lever med senskader etter behandling. I tillegg til aksjonsdagen 1. mars har vi denne digitale innsamlingen, der alle kan gi, når som helst! Vi håper alle gir det de kan, både enkeltpersoner og bedrifter. Sammen tar vi et krafttak mot kreft, og gir for livet. Tusen takk for alle bidrag, hilsen Hitrarussen.

17.01.2018 12.03.2018

Guri Kunna VGS, skolested Hitra