Haldenrussen 2019 Halden Krafttak mot kreft 2019

Haldenrussen 2019 - Krafttak mot Kreft

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. Haldenrussen 2019 er stolte av å kunne bidra i årets aksjon. Pengene fra årets aksjon går til forskning på krefttyper med lav overlevelse. Mange kreftformer har hatt for høyre dødstall, for lenge. Med Krafttak mot kreft 2019 ønsker Kreftforeningen å endre denne alvorlige situasjonen. Ulike tiltak på både kort og lang sikt, kan bidra til at flere overlever og gjøre at de som får en kreftform som i dag har dårlig prognose, får et bedre liv. Vi vil gi flere mennesker den aller beste følelsen i livet: Å få leve videre! 11. mars vil Haldenrussen ha bøsseaksjon og gå fra dør til dør. I tillegg har vi denne digitale innsamlingen, der alle kan gi, når som helst! Vi håper alle blir med oss og tar et krafttak mot kreft og at både enkeltpersoner og bedrifter bidrar med det de kan. Med vennlig hilsen Haldenrussen.

24.01.2019 31.03.2019

Haldenrussen 2019