Agder Folkehøgskole Søgne Krafttak mot kreft 2019

Gi for livet!

Agder Folkehøgskole er en av mange skoler som er med på den årlige innsamlingen til inntekt for kreftforeningen. Faktisk er mesteparten av pengene som kommer inn et resultat av ungdomen engasjement. De fleste opplever at noen i sin omgangskrets blir rammet av kreft. Noen er heldige og får se sine nære og kjære bli friske, mens andre opplever at kreften beseirer de syke. I Norge er kreft den vanligste dødsårsaken etter hjerte- og karsykdommer. Hvert eneste år dreper disse krefttypene over 10 000 mennesker. Vi har ingen flere liv å miste. Derfor har kreftforeningen satt fokuset på kreftformer få overlever som årets innsamlingsprosjekt. Dette synes vi er viktig å jobbe for å få mer kunnskap om, og det håper vi du synes også. Sammen er vi sterke. Hjelp å gi mer tid til de som ellers får alt for lite.

12.02.2019 24.03.2019

Agder Folkehøgskole