Næringsforeningen i Tromsøregionen Tromsø Krafttak mot kreft 2019

Næringslivet i Tromsø tar et krafttak mot kreft!

I år skal næringslivet i Tromsø, i samarbeid med Kreftforeningen, samle inn penger til forskning på kreftformer som få overlever. Sammen vil vi støtte opp om denne saken som rammer så mange! Å bli alvorlig kreftsyk forandrer mye i livet – både for den som er syk og de som er rundt. Å få vite at man får leve videre, er den aller beste følelsen i livet. Den følelsen vil vi at flere skal få oppleve. Ulike kortsiktige og langsiktige tiltak kan bidra til at flere overlever og gjøre at de som er berørt av kreftformer med lav overlevelse får et bedre liv. På denne innsamlingssiden kan din bedrift støtte med valgfritt beløp ved å be om faktura eller bruke bedriftens kort. Som privatperson kan du bruke kort eller betale med vipps; kjøp og betal til 471069. Så enkelt og så viktig!

11.03.2019 30.03.2019

Næringsforeningen i Tromsøregionen