Gol videregående skole Gol Krafttak mot kreft 2020

Hallingrussen 2020 tar et krafttak mot kreft

Hvert år løftes det frem et tema som Kreftforeningen ønsker å sette fokus på. I år er temaet: kreftformer få overlever I dag overlever tre av fire nordmenn kreft, men bak statistikken skjuler det seg store forskjeller. Det er fremdeles flere kreftformer som deres få overlever. Lungekreft og bukspyttkjertelkreft er blant disse. Årets russekull ved Gol Videregående skole ønsker å bidra til å samle inn så mye penger som mulig til kreftforeningen. Tirsdag 10. mars går vi fra dør til dør og i perioden før dette har dere muligheten til å gi deres bidrag her! Hvert bidrag utgjør en forskjell, og DITT bidrag vil være med på å skape håp blant både kreftsyke og pårørende. Hvis du heller ønsker å gi ditt bidrag via vipps, er vårt vippsnummer: 421074 Vi ønsker gjerne at du bidrar og støtter denne gode saken! ❤ Hilsen russen ved Gol vgs!

15.01.2020 13.03.2020

Gol videregående skole