Bokn Sykkelklubb Veteran Bokn Krafttak mot kreft 2020

8848 høydemeter mot kreft

Fredag 26.juni skal noen av Veteranene i Bokn Sykkelklubb gjennomføre en Everesting. Det er en av de hardeste øktene man kan gjøre på sykkel. Det går ut på å sykle en bakke opp og ned så mange ganger at man når 8848 høydemeter, samme høyde som Mount Everest! Bakken vi skal gjennomføre det i er den fryktede Torlandsbakken. Den er foten til Boknafjellet om man kommer fra vest og skal opp til Boknafjellet. Bakken har 80 høydemeter og er 1,2km lang. Det vil si at den må sykles 111 ganger om det skal bli en gjeldende ‘’Everesting’’ 8848hm, og det gir en distanse på 276km. For at dette skal bli godkjent som en Everesting må denne økten gjøres i en økt. Man kan ta pause, men man kan ikke sove. Karene som skal gjennomføre dette trenger all hjelp og motivasjon de kan få, og ønsker å få inn så mye som mulig til kreftforeningens gode arbeid! Gi til det svir :)

23.06.2020 23.07.2020

Bokn Sykkelklubb Veteran