Helge Lyberg Sandnes Minnegaver

Til Gro Greta Erikstad Lybergs minne

Min mor, Gro Greta Erikstad Lyberg, døde 20. feb. 2021. Hun døde på grunn av kreft. Før hun døde donerte Gro kroppen sin til forskning slik at den forhåpentligvis kan bidra til bedre medisinsk behandling. Dette betyr også at vi ikke har en kiste og et legeme i minneseremonien. Min mor var veldig glad i blomster, men siden vi ikke har en kiste i seremonien, tenker vi at det vil være bedre om deres omtanke kommer i form av gaver til en sak min mor var opptatt av: kreftsaken. Vi har derfor opprettet en innsamling til Kreftforeningen i Gro Greta Erikstad Lyberg sitt minne. Dersom dere ønsker å hedre hennes minne, ber vi dere donere en passende sum til Kreftforeningen via denne innsamlingsaksjonen. Takk!

01.03.2021 31.03.2021

Helge Lyberg