Sande Golfklubb Sande i Vestfold Pink Cup 2019

Slå et slag for brystkreftsaken

Også i år avvikler Sande golfklubb "Pink Cup" som er norske golfklubbers veldedighetsturnering til støtte for brystkreftforskning, dato: 29. juni på vår bane; Holsrud De som føler behov, og som har lyst må gjerne fortsette å gi bidrag på denne siden, men gavekortene som er nevnt nedenfor er trukket. Alle som gir et bidrag på denne linken på minimum kr. 200,- innen 28. juni er med på trekningen av 2 stk. gavekort for opp til 4 personer med DFDS Oslo/København retur :-) Turene trekkes før turneringen 29. juni, og vinnere blir kunngjort på hjemmesiden til Sande GK. Mange personer er berørt av kreft, enten som pasient, pårørende, venn eller kollega. Pink Cup er en fin anledning til å vise engasjement og omtanke for de mange som rammes. Gi ditt bidrag fra nå og t.o.m 31. juli, og hjelp oss å nå målet vårt. Tusen takk for alle bidrag og støtten!

02.05.2019 31.07.2019

Sande Golfklubb