Hedmark fylke, Norge Pink Cup 2019

Atlungstad Golfklubbs innsamling til Pink Cup

Atlungstad Golfklubb er med på Pink Cup 2019. Vi arrangerer klubbturnering den 7 juli 2019, men innsamlingen vår har startet og foregår helt til september. Mange personer er berørt av kreft, enten som pasient, pårørende, venn eller kollega. Pink Cup er en fin anledning til å vise engasjement og omtanke for de mange som rammes. Formålet med Pink Cup er først og fremst å samle inn penger til brystkreftsaken. Vi håper med turneringen også å skape positivt engasjement og aktivitet i klubben. Støtt innsamlingen i klubben vår og hjelp oss til å komme til landsfinalen. Atlungstad vant landsfinalen i 2018 og landsfinalen skal nå spilles på vakre Atlungstad 8 september 2019 Tusen takk for alle bidrag!

09.05.2019 12.08.2019