Pink Cup 2019 Mandal Golfklubb Mandal Pink Cup 2019

Pink Cup 2019 Mandal golfklubb

Mandal golfklubb arrangerer Pink cup på søndag 23.6.2019 kl. 13 (shotgunstart). I år har vi konkurranser før start, Pink Cup-turnering over 18 hull med lagscramble (lagspill) med fire på hvert lag. Det blir matsalg og lotteri etter turneringen. alle oppfordres til å ta en gevinst med til lotteriet! Alle inntekter denne dagen går til direkte til kreftforeningens bekjempelse mot brystkreft. Har du ikke mulighet til å delta eller ønsker å gi noe mer til Pink Cupen under Mandal golfklubbs arrangement, så kan du også gjøre det her. Støtt innsamlingen vår i Mandal golfklubb for denne gode saken. Tusen takk for alle bidrag! De 10 beste klubbene i innsamlingene vil kunne sende sitt lag til landsfinalen senere i sesongen. Kan vi klare det i år??

12.06.2019 04.08.2019

Pink Cup 2019 Mandal Golfklubb