Friskis og Svettis Sarpsborg Sarpsborg Støtt Rosa sløyfe-aksjonen

Støtt Rosatreningen vår!

Friskis&Svettis Sarpsborg arrangerer Rosatrening 23. oktober 2019. Rosatreningen arrangeres for å sette søkelys på Kreftforeningens viktige innsats for brystkreftrammede. Vi ønsker alle velkommen til gratis trening og oppfordrer til å gi støtte til Kreftforeningens Rosasløyfeaksjon. Vi starter treningen kl. 17.00 - 18.00 med gratistilbudet FamilieSirkel som er fartsfylt og allsidig trening der både barn (6-12 år) og voksne kan delta. Morsomme øvelser gjøres etter hverandre i sirkel og du kan fint tilpasse intensiteten etter hva som passer deg. Fra kl. 18.00 vil det være et veldig variert program med basis, intervall, stasjon, middels og yoga fram til kl. 21.00. Les mer om tidspunkter og treningsopplegg som er publisert på vår Facebook side. Underveis tar vi en pust i bakken serverer litt frukt og nøtter! Bli med og støtt Rosatreningen vår i samarbeid med Kreftforeningens arbeid!

15.10.2019 14.11.2019

Friskis og Svettis Sarpsborg