Harald Fjeldal Kunstkolonial // Lillesand LILLESAND Støtt Rosa sløyfe-aksjonen

Kunstkolonialens Rosa Sløyfe Aksjon

Harald Fjeldal Kunstkolonial fyller 2 år midt i oktober! Det skal vi feire lørdag 15.10.16 Tiden har flydd og med hyggelige, skjønne kunder, gode hjelpere og fantastiske støttespillere er det utrolig at det allerede er gått 2 år. Vi som jobber i butikken er på evig jakt etter magiske øyeblikk og takknemlige for at at vi kan gå på jobb hver dag! Nesten alle kjenner nå noen som har hatt eller har kreft, og flere har hatt kreft selv også. I forbindelse med at butikken feirer 2 år ønsker jeg at vi skal støtte kreftforeningen gjennom et bidrag til Rosa sløyfe aksjonen. 10% av omsetningen lørdag 15.10.16 går til Kreftforeningen! DU kan også være med på denne innsamlingen. Tusen takk for alle bidrag! Beste hilsen Trine!

15.08.2016 31.10.2016

Harald Fjeldal Kunstkolonial // Lillesand