Stafett for livet Nye Asker Nye Asker Nye Asker: Stafett for livet

Stafett for livet Nye Asker

Dette er en digital bøsse for alle som vil støtte Stafett for livet Nye Asker 18.-19. august. Bak arrangementet står mange svært dyktige mennesker som gjør dette på frivillig basis. Det legges ned stor innsats i å gjøre dette til et arrangementet vi håper du vil huske lenge! Takket være sponsorer, frivillig engasjement og enkeltmennesker som støtter her eller på selve stafetten kan vi tilby hele arrangementet gratis for besøkende, og vi ønsker å nå et overskudd som vil gå til Kreftforeningen. Som bedrift kan du støtte stafetten direkte her, og be om faktura for dokumentasjon. Du støtter også arrangementet og Kreftforeningen ved å støtte hvilket som helst lag og innsamling her og under stafetten.

22.06.2018 01.09.2018