Susanne Lier Fagerbakke Askøy Askøy: Stafett for livet 2018

Støtt TEAM KREFTFORENIGNEN

Støtter du dette laget vil det dekke lagtelt og t-skjorter slik at alt annet overskudd kan gå til Stafett for Livet og Kreftforeningen! Vi er frivillige og ansatte i Kreftforeningen med støttespillere og venner som skal gå i 24 timer for alle kreftrammede både de som har hatt, eller har kreft og de som står rundt og er pårørende. Vi ønsker å holde et døgnåpent telt for alle som trenger noen å prate med, eller bare vil slå av en prat eller ønsker å komme i kontakt med Kreftforeningen og Vardesenteret Vi kommer til å markere laget med at alle som går har på seg diverse hodeplagg + en t-skjorte med "Team Kreftforeningen" - slik at dere ser oss og lett kan komme i kontakt med oss. Vi heier på dere!

29.05.2018 28.06.2018

Susanne Lier Fagerbakke