Vær med å gi styrke til de som trenger det ekstra!
#sterkmedplanken2020 FACEBOOK - hele NORGE! Kreftforeningens virtuelle Stafett for livet 2020

Vær med å gi styrke til de som trenger det ekstra!

Kjære PLANKEN-GRUPPEN #sterkmedplanken2020 PLANKEN-UTFORDRINGEN er tøff og tung - særlig når sekundene blir skrudd opp, etterhvert som vi nærmer oss dag 28. Mange har aldri trent styrke før og noen har tatt det opp igjen rett og slett gå grunn av invitasjonen til denne utfordringen på Facebook. Kanskje du allerede har fått med deg svigermor, kompiser og korpsvenner til å være med? Det er utrolig gøy å se så mange i sving hver dag. Morsomme bilde og herlige videoer fra hverdagslivet til folk rundt om i hele Norge. Keep it comming! 71 harde sekunder i snitt per dag peser og puster vi, mens vi holder fast på tanken og om at dette skal vi klare. Viljen er stor og vi gir ikke så lett opp, selv om sekundene går utrolig tregt. Sammen er det lettere å jobbe mot konkrete mål :) Jeg håper så mange som mulig vil være med å bidra med den symbolske summen kr. 71 kr til Kreftforeningen for alle de som trenger ekstra styrke i hverdagen. Ingen må føle seg forpliktet til å bidra da jeg vet at mange har det økonomisk tøft i disse korona-tider. Har du mer å rutte med så er du hjertelig velkommen til å bidra med mer. Hva blir summen dersom du slår sammen alle dine sekunder ? Alle monner drar. 10 kr. er bedre enn 0. Vi er over 30000 medlemmer totalt i 4 grupper, tenk hva vi sammen kan oppnå? :) Vi legger listen lavt og se hva som skjer....

27.05.2020 05.09.2020

#sterkmedplanken2020