Ut å gå for en god sak som berører oss alle!
Succedo Rekruttering STAVANGER Kreftforeningens virtuelle Stafett for livet 2020

Ut å gå for en god sak som berører oss alle!

Vi har som veldig mange andre opplevd at noen av de nærmeste rundt oss har fått kreftdiagnose. I disse periodene er det svært viktig å ha gode folk rundt seg og bruke fagfolk som kan veilede og gi retning til både de som blir syke og oss som pårørende. Vi støtter opp om Kreftforeningen og stafett for livet fordi de gjør en så viktig jobb for så mange. Succedo er stolt deltager og gleder oss til å være med på årets digitale stafett. Vi utfordrer våre kunder, venner og familie til å bli med oss på laget og støtte med 10 kroner per kilometer de går på tur i helgen. Håper flest mulig blir med på dette! Del gjerne videre og engasjer dine nærmeste til en tur med mening!

05.06.2020 05.07.2020

Succedo Rekruttering