Sjekk deg for Yvonne
Angelika Catharina Dybendal Kristiansen GJØVIK Gjøvik: Kreftforeningens Stafett for livet 2021

Sjekk deg for Yvonne

Det er dessverre fortsatt altfor mange mennekser som blir tatt fra oss for tidlig på grunn av kreft. Sjekk deg en gang for mye, enn en gang for seint. Det er utrolig viktig å sjekke seg tidlig, da gjennom å oppdage kreft tidlig redder liv. Vi kvinner trenger å støtte hverandre og hjelpe til med å passe på hverandre. Det er mange som synes det er skummelt å sjekke seg, så kanskje en av dine venner trenger ei hånd å holde i? Selv har mine venner og jeg måtte erfare å miste en bestevenn, søster, stabeist og hardt arbeidene, smart kvinne, da vår venninne Yvonne gikk bort til kreften i 2019. Hun lever videre med oss videre, uten henne hadde vi aldri vært den vennegjengen vi er. Hun samlet alle sammen i et hus i Hunndalen. Ellers om vi kaller det "DogVally". Selv kan jeg takke henne for å ha introdusert meg til min samboer, hele mitt liv ville vært totalt annerledes hvis hun ikke hadde vært til. Jeg kan takke henne for mye og håper at denne innsamlingen kan bidra til arbeidet kreftforeningen gjør. Jeg håper at min deltagelse i Miss Norway konkurransen kan bidra til at flere ser innsamlingen og ønsker å bidra med det de kan. Litt er mer enn ingenting, husk at alle dråper er viktig for at man skal få ett stort hav.

31.05.2021 31.08.2021

Angelika Catharina Dybendal Kristiansen